16. tammikuuta 2015

Chicago part 2

Lähtöpäivän aamuna suunnattiin Field Museumiin eli luonnontieteelliseen museoon. Museo oli tosi hieno ja iso ja koko ajan tuntui kuin olisi Night at the Museum -elokuvassa. Käytiin katsomassa näyttelyt mm. muinaisista amerikkalaisista, intiaaneista, muinaisesta Egyptistä ja dinosauruksista. Museossa oli myös täydellisin tyrannosaurus rexin fossiili mitä on löydetty. Pian otettiinkin bussi takaisin hotellille ja lähdettiin kohti juna-asemaa, josta kotimatka alkoi. 

Reissu oli tosi onnistunut ja toi paljon kaivattua vaihtelua kouluarkeen. Chicago on kaunis kaupunki, josta varmasti löytyy jokaiselle jotakin. Kuulin jostain, kuinka Chicago on rennompi versio New Yorkista, ja väite pitää kyllä paikkansa! Jos vain mahdollisuus tulee, niin vierailen mielelläni uudestaan. Tässä vielä muutama kuva lisää reissun ajalta!


Chicagon erikoisuus eli chicagolainen hot dog, jonka sisällä on suolakurkkua, tomaattia, jalopenoja ja sinappia.
Toinen Chicagon erikoisuus eli pizza, jossa täytteet ovat kerroksittain ja juusto pohjalla ja tomaattikastike päällä. Pizza muistutti enemmän suolaista piirakkaa kuin pizzaa, mutta hyvää oli! 

2 kommenttia:

 1. Hyvä Pilvi!
  Hienoja kuvia ja mukavia muistoja - ei ole kameralahja mennyt hukkaan ;)

  Äiti

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kamerasta on ollut paljon iloa, joten ei todellakaan mennyt hukkaan! Kiitos :)

   Poista