9. helmikuuta 2015

Sno*Drift rally

Viikko sitten lauantaina otettiin suunnaksi Atlanta host-iskän ja kahen vaihtarikaverin, Gabin ja Sandran, kanssa. Ohjelmassa oli vuosittain järjestettävä Sno Drift rally ja pakko myöntää, että odotukset eivät olleet kovin korkealla. Väärässä kuitenkin olin, ja vietettiin tosi hauska päivä! Paikanpäällä tavattiin hostien suomalainen kaveri sekä hänen isänsä ja siskonsa. Oikea suomalaisten kokoontuminen siis! Oli tosi outoa kuulla puhuttavan suomea jollekin muulle kuin itselle. Päivä sisälsi paljon odottelua, paleltuneita varpaita, suomen puhumista, rentoa tunnelmaa, hyvännäköisiä rallikuskeja, naurua ja kuumaa kaakaota.

Nick Roberts oli meidän kaikkien lemppari ja sijoittui toiseksi! Saatiin myös nimmarilla varustetut julisteet ennen kisan alkua haha.
Gabi bongasi brasilialaisen kuskin ja järkättiin se juttelemaan sille.
Yksi suomalainen kuskikin oli mukana! Ei kyllä sijoittunut kovin hyvin...
Viimeisellä katselualueella oli tosi paljon nuotioita ja ihmiset olivat leiriytyneet ruuan ja musiikin (ja juomien) kanssa pitämään hauskaa.
Minä, Gabi ja Sandra.

Sunnuntaina menin katsomaan koristreenien jälkeen jalkapallokauden päättävää Super Bowl -peliä Gabin ja Sandran luo. Peli loppui myöhään, joten jäin yöksi ja aamulla oli tarkoitus mennä yhdessä kouluun. Kuinka sattuikaan ja oli snow day, joten lähdettiin porukalla viemään kotiin lähtevä Malu lentokentälle. Lento oli kuitenkin peruttu, joten ei auttanut muu kuin ajaa Detroitiin, josta lähti lento Brasiliaan. Sen jälkeen, kun oltiin saatettu Malu turvatarkastukseen, lähdettiin nopeasti katsastamaan Detroitin keskustaa. Tilanne oli niin koominen, kun matkalla harkkoihin päädyin Detroitiin eikä mulla ollut mukana muuta kuin treenivaatteet rahasta tai puhelimesta puhumattakaan. Hauskaa kuitenkin oli ja nähtiin myös Kanada joen toisella puolen! Nyt uskon, että mikä tahansa on mahdollista hahah.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti