20. helmikuuta 2015

Snowcoming

Viime viikolla oli snowcoming week, joka muistutti hyvin paljon homecoming viikkoa. Viikko jäi tosin vähän lyhyeksi, kun maanantaina ja perjantaina oli snowday. Snowdayden takia missattiin sitten paljon kivaa ohjelmaa, eli huono tuuri tällä kertaa. Viikolla oli taas pukeutumisteemat, jotka kuuluivat näin:

Maanantai - Nerd Day
Tiistai - Twin Day
Keskiviikko - Class T-Shirt Day
Torstai - Red and Pink Day
Perjantai - Black Out Day

Nerd Day ja Black Out Day jäi siis välistä ja muutenkin aika harva pukeutui teeman mukaan. Viikon aikana oli myynnissä arpalippuja, joilla voi voittaa ison pehmonallen ja suklaata sekä tekoruusuja, joita voi antaa kavereille. Torstaina saatiin myös tulokset Computer Matchmaker -kyselyihin. Pari viikkoa sitten täytettiin kysely omista luonteenpiirteistä ja mitä tekisi missäkin tilanteessa, minkä perusteella laskettiin tietokoneella sopivimmat parit. Ei kyllä ihan sattunu kohdalleen, mutta ainakin oli hauskaa lukea omia ja toisten tuloksia haha.Perjantaina oli snowdaysta huolimatta poikien korispelit ja snowcoming dance. Varsitypelin puoliajalla julkistettiin Snowcoming Princess and Prince, jotka äänestettiin freshmannien joukosta. Hävittiin peli (niinkuin yleensä), mutta kivaa oli. Pelin jälkeen alkoi suoraan tanssit koulun ruokalassa. Illan teemana oli One Night in Bangkok ja koristelut oli kiinalaistyylisiä ja tarjolla oli kiinalaista ruokaa. En vaan tiedä mitä tekemistä Bangkokilla on Kiinan kanssa, mutta mitä pienistä... Jälkkäriksi oli suklaaputous, johon sai dipata tuoreita mansikoita, vaahtokarkkeja, ananasta ja muita hedelmiä. Oli tosi hauskaa kavereitten kanssa ja vietettiin yksi parhaista illloista tähän mennessä täällä. Snowcoming päihitti homecoming tanssit mennen tullen, paikalla oli enemmän porukkaa, parempaa musiikkia ja ruokaa!. Illasta ei oo paljoo kuvia, mutta parhaat hetket on todellakin hetkiä millon unohtaa kameran olemassaolon.
Kaisan kanssa broadcastingissa ja Sadran kanssa laittautumassa valmiiksi tansseja varten

Class representatives // Snocoming court // Snowcoming Princess ja Prince // pojat pelaamassa
Tällä viikolla oli vaan kaksi päivää koulua kovan pakkasen takia. Vaikka ylimääräset vapaapäivät on kivoja, niin loppujen lopuksi on aika tylsää olla kotona tekemättä paljon mitään. Tiistaina oli honor roll lunch, joka on tarkoitettu hyvin menestyneille oppilaille. Honor rolliin pääsee jos keskiarvo on yli B:n (?), ja joka neljänneksen jälkeen on spesiaalilounas palkintona kovasta työstä. Saatiin pitsaa ja breadstickejä (ehoton lemppari täällä!) ja jälkkäriksi oli keksejä ja tikkareita sekä suklaata. Terveellistä siis haha, mutta kivaa vaihtelua normaaliin lounaaseen. Torstaina oli kauden kolmanneksi viimeinen korispeli ja ennen peliä pidettiin team dinner yhden joukkuelaisen kotona. Syötiin lasagnea ja pidettiin hauskaa pelaamalla erilaisia pelejä. Hävittin korispeli, mutta parannettiin tulosta viime pelistä samaa joukkuetta vastaan. Nyt on enää kauden viimeinen peli ja districts-peli jäljellä ennen kuin kausi on ohi. Pitää ottaa siis kaikki irti kahdesta viimeisestä viikosta harkoissa, ennen yleisurheilukauden alkamista!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti