20. lokakuuta 2014

Homecoming

Paljon odotettu homecoming oli muutama viikko sitten. Spirit week sisälsi pukeutumista eri teemojen mukaan ja viikko huipentui homecoming peliin ja -tansseihin. Joka päivä oli erilainen pukeutumisteema ja pukeutumalla keräsi pisteitä omalle luokalle. Yleensä seniorit on voittanu joka vuosi, mutta tänä vuonna sophmoret yllätti ja voitti. Loppujen lopuks aika harva pukeutu, mutta osa panosti sitten muittenki edestä. Viikon ohjelma oli:

Maanantai - Super Hero Day: lemppari supersankari tai oma kehitelmä.
Tiistai - Scarecrow Day: pukeuduttiin linnunpelättimiksi eli ruutupaitoihin ja sinisiin farkkuihin. Tuntu ihan normaalilta, että kaikki pukeutuis noin joka päivä täällä.
Keskiviikko - Jersey Day: koulun tai lempijoukkueen pelipaitojen päivä.
Torstai - Twin Witch Day: tarkoituksena oli pukeutua kaverin kanssa samanlaisiin noita-asuihin, mutta aika harva osallistu.
Perjantai - Red Pride Day: koulun vaatteisiin ja väreihin eli punaiseen ja valkoiseen pukeutuminen.

Keskivikkona oli Powder Puff peli, jossa tytöt pääsivät pelaamaan amerikkalaista jalkapalloa! Seniorit pelasivat junioreita vastaan ja jalkapallojoukkueen pojat toimivat valmentajina. Oli kyllä tosi hauskaa, vaikka olinkin aika pahasti pihalla säännöistä. Loppua kohden alko päästä paremmin jyvälle pelistä ja olis ollu hauska pelata pidempään. Pojat eläyty peliin ihan tosissaan ja valmentajat oli välillä enemmän innoissaan pelistä kuin tytöt haha. Voitettiin juniorit 14-6!Seniors!
Foreigners! Kolumbia, Suomi x2 Ruotsi, Saksa ja edessä Brasilia.

Perjantaina viimeisellä tunnilla oli kokoontuminen liikuntasalissa, jossa oli kaikenlaisia kisoja luokkien kesken. Köydenvedossa mitattiin vahvinta luokkaa ja kaikkien yllätykseksi sophmoret voitti! Amerikkalaiseen tapaan oli piirakansyöntikisa, jossa tehtävänä oli syödä kokonainen piirakka ilman käsiä mahdollisimman nopeesti. Tunnelma oli korkeella ja omaa luokkaa kannustettiin kovasti. Koko koulun yhteiset kokoontumiset on hyvä esimerkki school spiritistä ja ne on aina tosi hauskoja!
Illalla oli homecoming game, jota kaikki odotti innolla. Koko homecomingin idea on, että vanhat oppilaat tulevat takaisin "kotiin" katsomaan jalkapallopeliä. Tunnelma oli vielä korkeemmalla kuin muissa kotipeleissä ja kaikkeen oli panostettu. Puoliajalla esiteltiin kaikkien luokkien "lautat", joita oltiin väsätty kovasti viikon aikana. Sophmoret voitti tämänkin vaikka yleensä on tapana, että seniorit voittaa. Puoliajalla julistettiin myös homecoming king and queen ja voittajat ajoi hevoskärryillä kentän ympäri. Touchdownien jälkeen katsomoon heitettiin aina t-paitoja ja pelin loppupuoliskolla oli ilotuksia. Voitettiin peli reilusti ja ilta loppui hienoihin ilotuksiin!


Senioreiden float eli lautta.

Lauantaina koitti koko viikon huipentava homecoming dance. Mentiin kaveriporukalla ennen tansseja syömään Bay Cityyn ja muuten vaan hengailtiin. Kaheksalta koitti tanssien aika, jotka oli tänä vuonna ala-asteella. Tila oli koristeltu hienosti ja paikalla oli dj soittamassa musiikkia. Moneen kappaleeseen oli valmiit koreografiat, joita tanssittiin yhdessä isolla porukalla. Myös hitaita soitettiin enemmän, kuin mihin on Suomessa tottunut ja paikalla olikin paljon pareja. Ilta oli hauska ja kaikki tuli hyvin juttuun keskenään, mikä oli tosi kiva. Tanssit ei kuitenkaan päihittäny hauskuudessaan edellisen illan peliä. (kyllä, tykkäsin enemmän jalkapallopelistä, vaikka sitä on vaikee uskoo...)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti